Пловдивчанин изпрати сигнал до Plovdiv24.bg относно проблем, който вижда при ремонта

...
</TD
>Пловдивчанин изпрати сигнал до Plovdiv24.bg относно проблем, който вижда при ремонта
Коментари Харесай

Нов проблем на улица Даме Груев

Пловдивчанин изпрати сигнал до Plovdiv24.bg  по отношение на проблем, който вижда при ремонта и построяването на тротоари на ул. " Даме Груев ". Според него бордюрите не са задоволително скосени и това би довело до проблем в бъдеще. Ето какво тъкмо изяснява читателят ни:

Уважаеми Plovdiv24.bg

Благодаря, че отразявате съответно и действително обстановката в град Пловдив.

Бих желал да обърна вниманието Ви към ремонта на ул. " Даме Груев " и инсталираните към този момент тротоарни зони и по-специално подстъпите към тротоарната зона от пешеходните пътеки. Обръщам внимание, тъй като ми прави усещане, че тротоарите не са скосени в двата края на пешеходните пътеки. Покрай ОУ " Братя Миладинови " към този момент е направено, само че към момента може да се поправя.

По-горното затруднява майките с колички, децата с колела, пресичането на хора с инвалидни колички и т. н. Самият аз също имам дребни деца и бебе в количка.

Почти на никое място към този момент не се вършат тротоарите равни, като в този случай.

Използвам момента, с цел да Ви помоля да отразите това противоречие и да сигнализирате на контролиращите инстанции още на този стадий, до момента в който се построяват тротоарите. Явно хората считат да създадат всички пешеходни зони по този начин.

Очаквайте отговора на строителя.

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР